Over ons

Hans van Dijk

"In de jaren '80 vervaardigde ik protheses, kronen en bruggen in loondienst. Al snel kreeg ik het gevoel dat ik van meerwaarde kon zijn als ik het op mijn eigen manier zou aanpakken. En zo geschiedde. Al sinds de start van Van Dijk Tandtechniek heb ik kwaliteit hoog in het vaandel staan. Efficiency en productiviteit zijn belangrijk, maar mogen nooit ten koste gaan van kwaliteit.

Kwaliteit

"Als je iets maakt, dan moet je het goed doen." Wij staan dan ook 100% achter de kwaliteit van onze producten. En doordat wij alles zelf vervaardigen in ons laboratorium in Tilburg, kunnen wij die kwaliteit altijd garanderen. Van Dijk Tandtechniek maakt het verschil doordat we al 20 jaar lang de kwaliteit van grondstoffen en materialen en het productieproces voorop stellen.
 
Ons specialistisch team is klein en flexibel. Allemaal streven we naar de beste kwaliteit en zijn we voortdurend op zoek naar hoe de productie kwalitatief nog beter kan. Alleen het beste is voor ons goed genoeg. Doordat we werken in een kleine setting, zijn we in staat in te spelen op spoedklussen en kunnen we flexibel zijn in het productieproces.

Onze werkwijze


In ons laboratorium in Tilburg leveren wij de beste oplossingen voor uw tandtechnische vraagstukken. Ons specialistisch team is geschoold in de nieuwste technieken in verschillende vakgebieden. Door de compactheid van de organisatie zijn we in staat om de service te leveren die u van ons verwacht en flexibel om te gaan met productieprocessen. Onze eigen koerier verzorgt de breng- en haalservice in de regio. Buiten de regio maken we gebruik van externe professionele bezorgers.

Onze passie voor tandtechniek uit zich in:
  • Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs
  • Optimale service: persoonlijk, telefonisch en per mail
  • Flexibele en betrouwbare breng- en haalservice
  • Heldere levertijden
  • Spoedklussen mogelijk in overleg

Volledige oplossingen op maat

;